Referenciák

OKKER (Országos Katonai Közlekedés Elemző Rendszer) KARBANTARTÁS

A 2004- 2005-ben továbbfejlesztett rendszer folyamatos karbantartását, esetlegesen felmerülő új fejlesztési igények megvalósítását végzi a Psoft Kft a keretszerződés értelmében. Célja a Magyar Honvédség által használt logisztikai rendszer optimalizálása, folyamatos fejlesztése a Megrendelői igényeknek megfelelően.

Megrendelő: HM Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség
Kezdési és befejezési év: 2007-2009

WEBES XML ALAPÚ CÍMKERESŐ, ÚTVONALTERVEZŐ, GEOKÓDOLÓ SZOLGÁLTATÁS

A Psoft Kft. a Barát Taxi részére készítette el webes XML alapú címkereső, útvonaltervező és geokódoló szolgáltatását. A fejlesztésnek köszönhetően a társaság ügyfelei a címkereső és útvonaltervező szolgáltatás használatával gyors, pontos tájékoztatást kaphatnak a viteldíj alakulásáról. A komplex szolgáltatás használata nagyban elősegített a társaság ügyfélkörének még jobb kiszolgálását. A gépjárművekbe épített műholdas helymeghatározó eszközök által szolgáltatott pozíciókat a rendszer automatikusan geokódolja, s az így nyert szöveges információkat e-mail útján továbbítja a diszpécser felé. (http://www.barattaxi.hu)

Megrendelő: Tarif Fix Bt.
Kezdési és befejezési év: 2008

SKYGUARD GÉPJÁRMŰ NYOMKÖVETŐ RENDSZER 2.0 TOVÁBBFEJLESZTÉS

Az Autosecurit Zrt. megrendelésére cégünk, mint fővállalkozó fejlesztette tovább, a korábbi Internetes flottakövetést biztosító portált. A portál a korábbi fejlesztéshez képest jelentős átalakításokon esett át mind formai, mind tartalmi szinten. (http://www.skyguardteam.hu)

Megrendelő: Autosecurit Zrt.
Kezdési és befejezési év: 2007-2010

DIGITÁLIS TÖMBTÉRKÉP KORREKTÚRA, VALAMINT ADATÖSSZESÍTŐ SZOFTVER

A Psoft Kft. a Központi Statisztikai Hivatal felkérése készítette el, a 2001. évi népszámlálás adatait körzetenként összesítő szoftvert, valamint a Hivatalhoz beérkezett város rehabilitációs pályázatok települési adatigényeinek kiszolgálására készítette el, a szükséges digitális tömbtérképek korrektúráját.

Megrendelő: Központi Statisztikai Hivatal
Kezdési és befejezési év: 2007-2009

NATO BESZÁLLÍTÓI PÁLYÁZAT INFORMÁCIÓS HONLAP KIALAKÍTÁSA, ÉS ÜZEMELTETÉSE

A NATO Beszállítói Információs Rendszer továbbfejlesztését, illetve honlapjának kialakítását, végezte a Psoft Kft. A fejlesztést követően jelentősen javult a rendszer áttekinthetősége, valamint használhatósága, s így a kezelői felület már megfelel a jelen kor követelményeinek. A weboldal használatával a felhasználók folyamatosan, dinamikus frissítésekkel értesülhetnek a folyamatban lévő tenderekről. A rendszerfejlesztés, és a honlap kialakítása során elsődleges szempont volt a korábbi NBIR rendszerrel való teljes kompatibilitás. (http://www.natotender.gov.hu)

Megrendelő: Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség
Kezdési és befejezési év: 2007-2010

KSH STAT2007 KÖRZETESÍTŐ RENDSZER

A "ZONED" körzetesítő rendszer továbbfejlesztett változata, mely a körzetek kialakítása mellet biztosítja a különböző, Önkormányzatoknál rendelkezésére álló statisztikai adatok megjelenítését.

Megrendelő: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Kezdési és befejezési év: 2008

TÉRKÉPES STATISZTIKAI ELEMZŐ SZOFTVER

A Városkutatás Kft. megrendelésére kifejlesztett programrendszerrel - az alaptérképek kezelésével együtt - megvalósítható háztömb statisztika létrehozása, több mutató figyelembevételével; körzetesítés, körzet statisztika, körzet-háztömb statisztika kombinált kijelzése, dinamikus skálázhatóság, adatok exportálása képként, illetve nyomtatásban, valamint a kialakított körzetek nyomtathatósága.

Megrendelő: Városkutatás Kft.
Kezdési és befejezési év: 2007

HOLVAN.HU TÉRKÉP PORTÁL

A Cartographia New Media Kft. Internetes portálján üzemelő térképes kereső és útvonaltervező portált fővállalkozóként készítette el a Psoft Kft. (http://www.holvan.hu)

Megrendelő: Cartographia New Media Kft.
Kezdési és befejezési év: 2006-2010

SKYGUARD GÉPJÁRMŰ NYOMKÖVETŐ RENDSZER 2.0

Az Autosecurit Zrt. megrendelésére cégünk, mint fővállalkozó készített el az Internetes flottakövetést biztosító portált. A portál a korábbi fejlesztéshez képest jelentős átalakításokon esett át mind formai, mind tartalmi szinten. (http://www.skyguardteam.hu)

Megrendelő: Autosecurit Zrt.
Kezdési és befejezési év: 2006-2007

INFRASTRUKTURÁLIS INFORMÁCIÓRENDSZER

A Rendszer a Honvédelmi Minisztérium Infrastrukturális Főosztály komplex ingatlan nyilvántartási és ingatlangazdálkodási feladatit látja el. Az adatbázis kezelő rendszer Oracle adatbázis kezeléssel épül. A térinformatikai rendszer Magyarország 1:500 000 léptékű közigazgatási térképéről indulva, a DTA 50 1:50 000 léptékű térképen keresztül vezet az egyes ingatlanok 1:1 000 léptékű áttekintő helyszínrajzáig, minden térképi szinthez a megfelelő aggregáltságú adatbázisokat kapcsolva. A rendszer a felhasználó részéről felmerült új igények szerint, folyamatosan továbbfejlesztésre került.

Megrendelő: HM Infrastrukturális Főosztály
Kezdési és befejezési év: 1999-2007

CONTRACT RENDSZER TOVÁBBFEJLESZTÉSE

Az Magyar Telekom Nyrt. megrendelésére, cégünk elektronikus szerződés nyilvántartó rendszer továbbfejlesztését készítette el. A fejlesztés célja a program meglévő folyamatainak leegyszerűsítése, új igényekkel való kiegészítése volt, a felhasználói elvárások figyelembevételével.

Megrendelő: Magyar Telekom Nyrt.
Kezdési és befejezési év: 2006-2007

NAVICARD RENDSZER TÉRKÉP ALAPJÁN TÖRTÉNŐ KERESÉSSEL

A programrendszer korábbi, címkereső segítségével történő kártyaelkészítési módja mellett, a cégünk fejlesztésének köszönhetően lehetőség nyílt a navigációs kártya térkép alapján történő elkészítésére. A térképi felületet segítségével Magyarország teljes területén "bökéssel" jelölhetőek ki a kívánt pontok. A célpont kijelölése után a kártya egy gombnyomásra elkészíthető. (http://www.navicard.hu)

Megrendelő: SECRON Híradástechnikai Bt.
Kezdési és befejezési év: 2006,2009

ZAJTÉRKÉP KÉSZÍTÉS

A Geodézia Zrt. megrendelésére zajtérkép került elkészítésre, mely a Központi Statisztikai Hivatal népesség adatait rendeli háztömbökhöz, s a mérési adatok is háztömb szinten jelennek meg.

Megrendelő: Geodézia Zrt.
Kezdési és befejezési év: 2006

SANOMA TÉRKÉP PORTÁL

A Sanoma Zrt. Internetes portálján üzemelő térképes kereső és útvonaltervező portált a Cartographia Kft. alvállalkozójaként készítette el a Psoft Kft.

Megrendelő: Cartographia Kft.
Kezdési és befejezési év: 2006-2007

T-ONLINE TÉRKÉP PORTÁL

A T-Online Internetes portálján üzemelő térképes kereső és útvonaltervező oldalt a Cartographia Kft. alvállalkozójaként készítette el a Psoft Kft.

Megrendelő: Cartographia Kft.
Kezdési és befejezési év: 2005-2006

SKYGUARD GÉPJÁRMŰ NYOMKÖVETŐ RENDSZER

Az Autosecurit Zrt. megrendelésére a Cartographia Kft. alvállalkozójaként készítette el az Internetes gépjármű és flottakövetést biztosító portált Psoft Kft. (http://www.skyguardteam.hu)

Megrendelő: Cartographia Kft.
Kezdési és befejezési év: 2005-2006

KONSZIR

Konténeres- és kommunális hulladék szállításának szervezését, optimalizálását és nyilvántartását biztosító üzemi rendszer. Használatával biztosítható az erőforrások optimális elosztása, naprakész tájékoztatás nyerhető a kihelyezett szállítóeszközök helyéről, foglaltsági adatairól.

Megrendelő: AKSD Városgazdálkodási Kft.
Kezdési és befejezési év: 2005-2006

ZONED KÖRZETESÍTŐ RENDSZER

A "ZONED" fantázianevű körzetesítő program kétszintű körzet kialakításra alkalmas a 2001 évi népszámlálási címállomány alapján. Az egyes szinteken tetszőleges számú körzet alakítható ki, különböző szempontok alapján. A körzet-kialakítás során megjeleníthetőek tömbszintű statisztikai adatok, melyek a Népszámlálási Adatbázisból és az Önkormányzat birtokában lévő adatokból állíthatóak össze. A rendszer a felhasználó részéről felmerült új igények szerint, folyamatosan továbbfejlesztésre került.

Megrendelő: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Kezdési és befejezési év: 2005-2006

HATÁRŐRSÉG OKTATÓ ÉS KUTATÓ KÖZPONT FEJLESZTÉSE

A Határőrség Országos Parancsnoksága megrendelésére "Válság- és Konfliktuskezelés információs és bevetés-irányítási modell, oktató és kutató központ" került kifejlesztésre. A központ szerves részét képezi az a szoftver, amely alkalmas digitális térképek alapján, migrációs gráf megjelenítésére. Az alkalmazás modellezni képes gráf bejárásának lehetőségeit, a migráció irányának megfelelően. Az alkalmazás jelentős segítséget nyűjt a döntés előkészítésben, mert segítségével könnyen tervezhetővé válnak azok az intézkedések, amelyeknek célja az illegális migráció megakadályozása.

Megrendelő: Határőrség Országos Parancsnoksága
Kezdési és befejezési év: 2005

EASY QUERY ÁLTALÁNOS SQL ALAPÚ LEKÉRDEZŐ RENDSZER

A programrendszer segítségével lehetőség nyílik egy SQL adatbázisban szereplő adatok előre nem definiált, tetszőleges leválogatására, valamint jelentésekhez, beszámolókhoz táblázatok, diagramok összeállítására. Az összeállított lekérdezések menthetők, és később is futtathatók, az elkészített leválogatásokból gyűjtemények állíthatók össze. A programrendszer MS-SQL és Oracle adatbázisok használata esetén alkalmazható eredményesen.

Megrendelő: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Kezdési és befejezési év: 2005

OKKER (Országos Katonai Közlekedés Elemző Rendszer) TOVÁBBFEJLESZTÉS

A Rendszer a Magyar Honvédség logisztikai feladatainak támogatására készült a NATO logisztikai adatbázis integrálásával. A szállítási feladatokat közúton, vasúton, vízen levegőben és csővezetékben egyaránt támogatja. A rendszer Oracle adatbázis kezeléssel, MapOffice térinformatikai környezetben hálózati rendszerben készült. A Rendszer felhasználásával megvalósítható a kombinált szállítások tervezése, a közlekedési adatbázisok kezelése, valós idejű nyomkövetés és konfliktuselemzés.

Megrendelő: MH Haditechnikai Ellátó Központ
Kezdési és befejezési év: 2004-2005

SMARTCENTER SZEMÉLYI NYOMKÖVETŐ ÉS SEGÉLYKÉRŐ KÖZPONT

"SmartCenter" fantázianéven GPS alapú helymeghatározáson alapuló személyi nyomkövető és segélykérő központ forgalmazását kezdte meg a Psoft Kft. A központ elsősorban a veszélyes munkakörben egyedül dolgozó alkalmazottakat foglalkoztató cégek, az őrzés - védelemmel foglalkozó, testőrszolgáltatást nyújtó, vagy alkalmazottaik mozgását ellenőrizni kívánó vállalkozások igényeinek kielégítését szolgálja. A személyi nyomkövetésre és pánik riasztásra alkalmas GPS + GSM mobil készülékek mindegyike használható a rendszerben. A mobil GSM kommunikáció SMS, Data Modem, GPRS módban egyaránt megvalósítható.

Felhasználó: Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
Kezdési és befejezési év: 2004

OKTATÓPROGRAM A TÉRKÉPÉSZETI SZAKANYAG ELLÁTÁS VÉGREHAJTÁSÁRA (OKTATÁSI SEGÉDANYAG) FEJLESZTÉSE

A multimédiás oktatócsomag feladata a térképészeti szakanyag ellátás folyamatának könnyen befogadható, ugyanakkor gazdag és változatos formájú tartalomra épülő interaktív bemutatása. Az átadott ismeretek minél mélyebb rögzülése érdekében a multimédia teljes tárházát, az interakciók és a hipertextes médiák lehetőségeit és ellenőrző feladatok beépítésének módszereit alkalmazza az oktató CD.

Megrendelő: Magyar Honvédség Hadtápanyag Ellátó Központ
Kezdési és befejezési év: 2004

BURKOLT ÚTFELÜLET SZÁMÍTÓ PROGRAMRENDSZER

A program elsősorban a téli hóeltakarítási, illetve a nyári útburkolat locsolási munka norma számítására alkalmas. Használatával könnyedén kiszámítható az útfelületekre szórandó síkosság mentesítő anyag mennyisége vagy locsolási víz mennyisége. Meghatározható a hókotró, vagy locsoló gépek teljesítménye, lehetőség van a napi teljesítmény elemzésére, kialakítható a hóeltakarítás, locsolás normatív bérezési rendszere. A különböző feladatok elvégzésében térképi támogatás segíti a felhasználót.

Megrendelő: AKSD Városgazdálkodási Kft.
Kezdési és befejezési év: 2004

EASY QUERY ÁLTALÁNOS SQL ALAPÚ LEKÉRDEZŐ RENDSZER

A programrendszer segítségével lehetőség nyílik egy SQL adatbázisban szereplő adatok előre nem definiált, tetszőleges leválogatására, valamint jelentésekhez, beszámolókhoz táblázatok, diagramok összeállítására. Az összeállított lekérdezések menthetők, és később is futtathatók, az elkészített leválogatásokból gyűjtemények állíthatók össze. A programrendszer MS-SQL és Oracle adatbázisok használata esetén alkalmazható eredményesen.

Megrendelő: HM Ingatlankezelési Hivatal
Kezdési és befejezési év: 2004

NAVICARD RENDSZER CÍM SZERINTI KERESÉSSEL

A programrendszer felhasználóbarát tájékozódást segítő rendszer, mely navigációs kártyákból (NaviCard) és a gépkocsikban elhelyezhető, különlegesen egyszerű működési elvű navigációs rendszerből (CardNavigátor) áll. Az eszközök segítségével a Felhasználó könnyedén navigálhat különböző szórakozóhelyekre, szállodákba, éttermekbe, üzletekbe, vagy bármely más helyre, melynek kártyája a http://www.navicard.hu weboldalon cím megadásával elkészíthető. A Psoft Kft. által elkészített címkereső segítségével, az erre rendszeresített panelben, a település, utca valamint házszám alapján történt keresést követően az adott kártya egy gombnyomásra elkészíthető.

Megrendelő: SECRON Híradástechnikai Bt.
Kezdési és befejezési év: 2004

FUTÁRSZOLGÁLAT BEVETÉS IRÁNYÍTÁSI INFORMÁCIÓ RENDSZERE

A Psoft Kft. által elkészített programrendszer a futárszolgálati munka optimalizálása érdekében került kifejlesztésre. Az üzemi rendszer használatával könnyedén készíthetők kiosztási ajánlások, díjkalkulációk, amelyek ismeretében, az éppen aktuális feladatok ellátása válik hatékonyabbá.

Megrendelő: Joker Futárszolgálat
Kezdési és befejezési év: 2004

NATO BESZÁLLÍTÓI PÁLYÁZAT INFORMÁCIÓS RENDSZER (NBIR)

A rendszer a Honvédelmi Minisztérium számára készült, fő feladata a NATO beszállítói minősítéssel rendelkező cégek nyilvántartása, és felügyeleti feladatainak ellátása. A rendszer a felhasználó részéről felmerült új igények szerint, folyamatosan továbbfejlesztésre került.

Megrendelő: HM BBBH; HM Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség
Kezdési és befejezési év: 2003-2004

"TÉRKÉPÉSZETI ÉS TEREPTANI ISMERETEK" CÍMŰ MULTIMÉDIÁS OKTATÓCSOMAG I., II., III., IV., V. FEJEZET

A multimédiás oktatócsomag feladata a térképészeti és tereptani ismeretek könnyen befogadható, ugyanakkor gazdag és változatos formájú tartalomra épülő interaktív bemutatása. Az átadott ismeretek minél mélyebb rögzülése érdekében a multimédia teljes tárházát, az interakciók és a hipertextes médiák lehetőségeit és ellenőrző feladatok beépítésének módszereit alkalmazza az oktató CD.

Megrendelő: Magyar Honvédség Hadtápanyag Ellátó Központ
Kezdési és befejezési év: 2003-2008

"DIGITÁLIS ZSEBTÉRKÉP" POCKET PC -N

A "Digitális Zsebtérkép" termékcsalád Pocket PC -re fejlesztett alkalmazás, mely több területen egyedülálló megoldásokkal támogatja a Felhasználókat. A termékcsalád egy alkalmazáskezelő programból, digitális térkép sorozatból, a térképekhez csatolt település-, közút-, közterület- és cím adatbázisból, valamint a különleges pontok tematikus adatbázisából álló együttes. A Zsebtérképben minden magyarországi településre és mintegy 8 700 nem önálló településrészre név szerint, Budapesten és 239 településen utca, illetve cím szerint lehetséges a keresés.

A rendszerrel útvonalajánlás készíthető két pont között a legrövidebb, leggyorsabb út, illetve fizetős utak (autópálya, komp, stb.) kizárásával. A választott címhez egyetlen gomb megnyomásával dinamikus útvonalajánlást készít a program.

Megrendelő: Saját finanszírozású fejlesztés
Kezdési és befejezési év: 2002-2005

TŰZOLTÓSÁGOK BEVETÉS IRÁNYÍTÁSI RENDSZERE (TŰZVONAL)

A "Tűzvonal" fantázianevű rendszer segítségével a tűzoltó parancsnokság ügyeleti szolgálata a riasztás beérkezésétől számított másfél percen belül képes a "Káreset felvételi Lap" elkészítésére és a járművek útba indítására. A rendszer Érd, Tatabánya, Miskolc, Pomáz Tűzoltó Parancsnokságán működik.

A Rendszer a
  • kárfelvételi lap kitöltését,
  • a térinformatikai alapú cím, illetve káreset helyszín meghatározást,
  • a tűzoltó járművek útvonal tervezését
  • a káreset helyszínének környezetében lévő tűzcsapok helyét
  • szöveges adatlap és térkép nyomtatással,

komplett dokumentációként szolgáltatja a másfél perces felkészülési idő alatt. A programrendszer a tűzoltóság illetékességi körébe tartozó terület digitális térképét és tömbhatáros cím állományát, valamint országos közút jegyzéket használja a káreset helyének meghatározására.

A helymeghatározás
  • EOV, illetve WGS koordinátákkal;
  • Település, utca, házszám, külterületen településrész nevének megadásával;
  • országos közúton közút név + km. szelvény megadásával lehetséges.

A program megtervezi a Tűzoltó Parancsnokság telephelyétől a káreset helyszínéig vezető útvonalat, és a fordulópontok listáját is. A programrendszerrel lehetséges a tűzcsapok nyilvántartása. A tűzcsap nyilvántartás a tűzcsapok helyét, méretét, elhelyezkedését és működőképességét tartalmazza.

Megrendelő: Érd Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága
Kezdési és befejezési év: 2002-2003

"TŰZVONAL MOBILE" POCKET PC ALKALMAZÁS

A "Tűzvonal" rendszerhez tartozik egy, vagy több GPS vevővel felszerelt PocketPC, melyen a térkép és a tűzcsap- és cím adatbázis, cím adatbázis található. A riasztáskor, a nyomtatással egy időben az asztali programrendszer a PocketPC-re tölti a tűzeset koordinátáit és a megtervezett útvonalat. A PocketPC-vel lehetséges ezek után a tűzoltó járműben a megtervezett útvonal lekövetése, a helyszín azonosítása, a tűzcsapok felkutatása (pl.: felszín alatti tűzcsapok hó alatt) Természetesen a "Tűzvonal Mobile" PocketPC alkalmazás önállóan is használható káreset helyszínének megkeresésére, útvonaltervezésre, és minden olyan funkcióra, mely a diszpécser központban rendelkezésre áll.
A rendszer jelenleg Érd, Tatabánya, Miskolc és Pomáz tűzoltó parancsnokságain üzemel.

Megrendelő: Saját finanszírozású fejlesztés
Kezdési és befejezési év: 2002-2003

CÍMZETLEN KÜLDEMÉNYTERJESZTÉS TERVEZŐ ÉS OPTIMALIZÁLÓ INFORMÁCIÓRENDSZER

A Psoft Kft. elkészítette a FEIBRA Magyarország részére a címzett és címzetlen küldemények kézbesítését tervező térinformatikai rendszerét. A programrendszer Magyarország teljes területén a településszerkezetet, Budapesten, valamint a megyeszékhelyeken a háztömb határokat figyelembe véve alkalmas a terjesztési területek tervezésére, a terjesztési területek automatikus kézbesítési területekre osztására, idő- és árkalkulációra. A programrendszer képes statisztikai jellemzők (pl.: társadalmi státuszmutató, életkor, jövedelem, vagy egyéb csoportosított statisztikai jellemzők) alapján automatikusan terjesztési területeket generálni.

A programrendszerben útvonal optimalizáló modul is működik. A programrendszer fejlett nyomtatási jellemzőinek köszönhetően a terjesztési tervek prezentációja eléri a nyomdai minőséget. A programrendszerrel a Psoft Kft. területi statisztikai és körzetesítő megoldásainak új generációját indította útjára.

Megrendelő: FEIBRA Magyarország Kft.
Kezdési és befejezési év: 2002

WEBBASE GÉPJÁRMŰ FELÜGYELETI RENDSZER

A SecretControl GPS Kft. részére MapOffice környezetben fejlesztett Internetes gépjármű nyomkövető és geokódoló szerver Magyarország és Európa területén képes a gépjárművek pillanatnyi helyének és adatainak megjelenítésére, valamint a földrajzi pozíció geokódolására. A geokódolt (szöveges helymeghatározássá alakított) pozíció megadás az alapja az elektronikus menetlevél készítő eljárásoknak és a vezetői információs rendszerek működtetésének.
A rendszer a Psoft Kft. vektortérképeit használja. (http://www.webbase.hu)

Megrendelő: SecretControl GPS Kft.
Kezdési és befejezési év: 2001

HATÁRŐRSÉG BEVETÉS IRÁNYÍTÁSI RENDSZERE

A SecretControl Kft. alvállalkozójaként készítette el a Psoft Kft. a Határőrség részére a gépjármű és gyalogos járőr nyomkövető és bevetés irányítási rendszer térinformatikai alrendszerét. A programrendszer egy speciális térkép szerkesztő programból és egy, Delphi, vagy Visual Basic környezetből vezérelhető térinformatikai programból áll, mely képes georeferált raszter- vektor térképek kezelésére, azon objektumok helyfüggő megjelenítésére, intelligens keresések elvégzésére. A rendszer a Psoft Kft. vektor térképét és a FÖMI raszter térképeit használja.

Megrendelő: SecretControl GPS Kft.
Kezdési és befejezési év: 2001

MOL ATLASZ

A MOL Internetes portálján üzemelő térképes kereső és útvonal tervező oldal szerver programjait és térképrendszerét, cím adatbázisát az Elender Kft. alvállalkozójaként készítette el a Psoft Kft.

Megrendelő: Webigen Rt.
Kezdési és befejezési év: 2001

OKKER (Országos Katonai Közlekedés Elemző Rendszer)

A Rendszer a Magyar Honvédség logisztikai feladatainak támogatására készül a NATO logisztikai adatbázis integrálásával. A szállítási feladatokat úton, sínen, vízen, levegőben és csőben egyaránt támogatja. A rendszer Oracle adatbázis kezeléssel, MapOffice térinformatikai környezetben hálózati rendszerben készül. A Rendszer felhasználásával valósítható meg a kombinált szállítások tervezésre, a közlekedési adatbázisok kezelése, a valós idejű nyomkövetés, és a konfliktuselemzés.

Megrendelő: MH Logisztikai Főnökség, Katonai Szállítási Főigazgatóság
Kezdési és befejezési év: 2001-2002

INTERNETES TÉRKÉPKEZELŐ RENDSZER

A programrendszer a MapOffice programcsomagot alkalmazza a MOL üzlethálózatának megjelenítésére, település-, utca-, és házszámkeresésre, útvonalajánlásra.

Megrendelő: WEBIGEN Rt.
Kezdési és befejezési év: 2001

MAGYARORSZÁG KÜLTERÜLETI LAKOTT HELY TÉRKÉPÉNEK ELKÉSZÍTÉSE

A térkép Magyarország mintegy 12 800 önálló névvel rendelkező lakott helyét azonosítja 1:100 000 léptékű, EOV koordinátájú ábrázolásban. A térkép adatbázis az egyes földrajzi nevek keresését támogatja, a lakott helyekhez tetszőleges statisztikai és egyéb, címhez kapcsolódó adatok kapcsolhatók.

Megrendelő: KSH Népszámlálási Főosztály
Kezdési és befejezési év: 2001

2001. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS TERÜLETI ELŐKÉSZÍTÉSÉNEK TÉRKÉPES KÖRZETKIALAKÍTÓ RENDSZERE

A programrendszer a 2001. évi népszámlálás térinformatikai alapú előkészítésére szolgált. Feladata minden 2 000 lakosnál nagyobb lélekszámú településen a digitális térkép felhasználásával történő számlálóbiztosi körzet kialakítás támogatása. A programrendszer feladata külső címadattárak fogadása és tömbhatáros utcatérképhez illesztése, a térképen feltételfüggő automatikus számlálóbiztosi körzetkialakítási megoldások biztosítása, számlálóbiztosi körzetbe foglalt területek címtárainak előállítása, valamint egyéb körzetkialakítási (pl. választási körzet) eljárások támogatása. A programrendszer térképei a Psoft Kft. és a Cartographia Kft. együttműködésével készültek.

Megrendelő: KSH Népszámlálási Főosztály
Kezdési és befejezési év: 2000

VILÁGATLASZ CD SZOFTVERRENDSZERE

A programrendszer egy Windows '95, Windows '98, illetve Windows NT alatt futó komplex térképfeldolgozó eszköz, mely a térképek digitalizálásától a térképi design kialakításán keresztül a multimédiás adatkapcsolatok kialakításáig terjedő folyamatot dolgozza fel. A programrendszer viewer szoftvere a térképhez kapcsolódó multimédiás adattár bemutatására és relációs adatbázis kezelésen alapuló földrajzi keresések, gyűjtések eredményének bemutatására szolgál.

Megrendelő: Cartographia Kft.
Kezdési és befejezési év: 1999-2001

KSH PRÓBANÉPSZÁMLÁLÁS TERÜLETI ELŐKÉSZÍTÉSI RENDSZERE

A programrendszer a 2001. évi népszámlálás térinformatikai alapú előkészítésére szolgál. Feladata külső címadattárak fogadása, feltételfüggő körzetkialakítási megoldások kialakítása, kérdezőbiztosi körzetbe foglalt területek címtárainak előállítása. A programrendszer térképei a Psoft Kft. és a Cartographia Kft. együttműködésével készülnek.

Megrendelő: Központi Statisztikai Hivatal
Kezdési és befejezési év: 1999

FEIBRA INFO ÜZEMI INFORMÁCIÓRENDSZER

A rendszer Budapest 1:5 000 léptékű tömbhatáros térképe és az utca, házszám, házszámon belüli lakásszám felhasználásával optimalizálja egy degresszív darabbéres rendszerben a FEIBRA Magyarország Kft. budapesti prospektus és szóróanyag terjesztési tevékenységét. A rendszerben lehetőség van tetszőleges külső területi statisztikai feldolgozások eredményén alapuló terjesztési területek kijelölésére. A Rendszer a teljes folyamatot feldolgozza, a rendelés és partnernyilvántartástól kezdve a tevékenység pénzügyi minimumra törekvő optimalizálásán keresztül a bérszámfejtés, utókalkuláció feladatainak ellátásáig.

Megrendelő: FEIBRA Magyarország Kft.

BORINFO ORSZÁGOS SZÁMÍTÓGÉPES INFORMÁCIÓRENDSZER

A BORINFO hivatott tájékoztatást és statisztikákat nyújtani a szőlő-, borágazatban működő cégekről, azok termeléséről, kapacitásairól, termőterületeiről, értékesítéséről, exportjáról, importjáról, stb. Tartalmazza a szőlő-, borágazatot szabályozó szabványok és jogszabályok tematikus keresőkulcsos gyűjteményét, a védjegyeztetés szabályrendszerét és egyéb jogi tudnivalókat. Magában foglalja az ágazatot érintő sajtóanyag tematikus keresőkulcsos gyűjteményét, az országos, regionális és helyi rendezvények gyűjteményét, az ágazatot érintő posztgraduális képzés szakmánkénti és végzettséghez kötött minősített és nem minősített oktatási formáit, valamint egyéb marketing információkat.

Megrendelő: Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem Informatika Tanszék

BIOGAL GYÓGYSZERGYÁR ÜZEMI INFORMÁCIÓRENDSZER

A Rendszer a BIOGAL Gyógyszergyár üzemi területének térképi alapú ingatlan nyilvántartására készült. A térképi nyilvántartás a terület áttekintő helyszínrajzáról indulva az épület szintenkénti alaprajzokig ábrázolja a területet, és valósítja meg a helyiség nyilvántartási és egyéb ingatlan nyilvántartási feladatokat.

Megrendelő: BIOGAL Gyógyszergyár Rt.